in Alles komt goed

Tekenavondje op de Madurastraat 72

Een clubje kunstenaars hebben regelmatig een tekenavondje. Degene die het organiseert bepaald wat er als onderwerp aanwezig is. Deze keer was ik ook uitgenodigd en heb ik naast tekenen ook video geschoten. Geen plan vooraf, gewoon spontaan en later tot een soort collage van herhalende clipjes van gemaakt en in Flash.

Update mei 2021: Flash werkt niet meer dus heb ik deze omgezet naar video. Nu ik er op terug kijk is dit mijn eerste soort van vlog geweest. 21 november 2001 was de dag. Maakte wel meer video’s van de belevenissen van de familie (die ik in postzegel formaat weer online met de familie deelde), maar dit was de eerste die ik ook echt op mijn blog plaatste voor de rest van de wereld en ook wat meer abstract.

2

Wat vind jij?

Reactie