in Alles komt goed

The bannershow

Op veel sites is er advertentieruimte gereserveerd. Veel van die ruimte is ongebruikt. Wij zien kansen om op die plekken internetkunst te tonen. Door de mogelijkheden van Flash is er binnen een beperkte ruimte eigenlijk een hele oneindige wereld te creëren voor de kunstenaar en voor de bezoeker om te ontdekken. Een waardevolle ervaring voor de bezoeker en een positieve uitstraling voor de websites die dit tonen.

De website thebannershow.net is interactief en maakt gebruik van de meest voorkomende kaders en groottes van advertenties. En laat in die kaders enkele mogelijkheden zien van mogelijke werken en bied meer context over het concept.

Update 2005: Het concept is nooit verder gekomen dan deze site. Er is nog even sprake geweest om dit te gaan implementeren op de website van een hotel, maar dat is uiteindelijk niet doorgegaan. Het idee spreekt me nog steeds erg aan.

0

Wat vind jij?

Reactie