in Alles komt goed

snack-bar.nu

Sinds 2002 (nu de technologie imode dit in de mobiele telefoons mogelijk maakt) willen graag een dienst ontwikkelen waarin we de mensen de mogelijkheid bieden om via hun mobiele telefoon de dichtstbijzijnde snackbar te vinden. Voor die snelle trek. Beetje ludiek om dat juist voor snackbars te doen en niet voor bijvoorbeeld restaurants maar niet minder gemeend.

Bedoeling is dat mensen via de telefoon een lijst krijgen met snackbars in de buurt waar je ziet hoe je er komt, wat ze aan te bieden hebben en een foto van de snackbar zodat je ‘m ook herkend als je er bent.

De hele flashdemo waar je de telefoon kunt bedienen is te vinden op snack-bar.nu.

Update 2004: Het is uiteindelijk niet gelukt dit van de grond te krijgen. Teveel technische en organisatorische haken en ogen. Er geen verdienmodel aan willen koppelen hielp ook niet mee :). Wel weer een ervaring rijker met veel inzicht in hoe de technologie werkte en hoe marktpartijen dit uitbaten.

0

Wat vind jij?

Reactie