in Alles komt goed

kraijenhoff.nl

Deze website is op geheel eigen initiatief ontwikkeld inclusief ontwerp, concept en uitvoering. De website is bedoeld de cohesie met de buurt en de mensen die in het gebouw werken te vergroten.

Veelal heb je als bezoeker geen idee wat zich achter die andere gesloten deur afspeelt. Door deze via het web te ontsluiten geef je de mensen de kans dit te ontdekken. Het heeft op verschillende publieke gelegenheden zoals de expo in Arti en de diverse open dagen zijn steentje bijgedragen.

Deze website zit op dit moment in de 1e fase van zijn ontwikkeling. De volgende iteratie is de mogelijkheid dat alle betrokkenen hun mini-site kunnen beheren. Een voorbeeld hiervan is te zien via kraijenhoff.nl/corridor.

Update 2010: De website heeft uiteindelijk nooit zijn volledige potentie bereikt. Alleen de bovenste verdieping met de broedplaatsen is doorontwikkeld zodat je in elke atelier virtueel kon bezoeken, werk kon bekijken en zelfs kon genieten van hun uitzicht uit het raam :). De andere partijen in de verdiepingen eronder waren enthousiast, maar kwamen er toch op terug omdat de bovenbazen bedenkingen hadden over de privacy en de mate van transparantie die het ook in zich heeft. In mijn ogen natuurlijk een gemiste kans.

0

Wat vind jij?

Reactie