in Alles komt goed

Levend zand

In de laatste 10 dagen van mei 2005 zullen er dagelijks videoboodschappen verschijnen (10 in totaal) onder de titel Levend zand. Waarin het verhaal van mijn vader en het zand waarop hij leeft en werkt wordt verteld.

Dit komt te staan op mijn vlog website not-on.tv. Ik laat me inspireren door mijn vader en de dag en het eiland Ameland zonder vooropgezet script.

Wordt een stevige uitdaging om de video te schieten, te bewerken en te renderen binnen een dag en dan geschikt te maken voor internet. En dat 10 dagen achter elkaar. Heb er erg zin in.

Waarom doe ik dit?

Dit gebeurd in het kader van Zandoog (initiator: Timo Mank) een kunstenaarsproject op Amelandwaar o.a. PARK4DTV en het Sandberg Instituut de tweede fase van de Gerrit Rietveld Academie, aan meewerken.

Meer informatie:

0

Wat vind jij?

Reactie