in Alles komt goed

Software patenten, binnenkort een feit in de Europa?

Dit kreeg ik zonet toegezonden. Het is belangrijk en ik zal er niet zijn. Keeping my fingers crossed.

Zie de cultureel bepaalde handelsgeest van Nederland (Europa en de wereld) meer en meer bepalend zijn. Vind dat gezien onze geschiedenis niet eens zo raar, het is het de aard van het beestje. We zijn tenslotte nog volop bezig ons te bevrijden van armoe, slavernij en de daarbij horende machtsstructuren. Verlichting heeft tijd nodig. Visionairs (op de juiste plekken) zijn dun gezaaid.

Hopelijk komen er veel mensen de boodschap kracht bij zetten zodat we onze instinctieve neiging tot zelfdestructie tijdig te kunnen inzien.

Op woensdag 6 juli wordt er gestemd over de softwarepatent-richtlijn. Als er geen grote aanpassingen aangenomen worden zijn softwarepatenten binnenkort een feit in de Europa.

Op dinsdag 5 juli zal er een ultieme demonstratie zijn in Straatsburg. FFII zorgt voor gratis bussen vanuit Amsterdam (via Utrecht en Maastricht) naar Straatsburg die dag. Meer informatie hierover vind je op: http://noepatents.eu.org/index.php/StbDemo050604 en http://wiki.noepatents.eu.org/index.php/StbDemoCoaches

0

Wat vind jij?

Reactie