in Alles komt goed

De Balie: Toneelschrijfdagen 2006

Vierde editie Toneelschrijfdagen Opdracht & Gevolg – Van dag tot dag.

Donderdag 11 mei 2006: toneel/de beelden

Verse Waar/Oud Repertoire: montage van nieuw en bestaand materiaal, gepresenteerd door acteurs van ‘t Barre Land: Vincent van den Berg, Margijn Bosch, Anouk Driessen, Ingejan Ligthart Schenk, Peter Kolpa, Martijn Nieuwerf, Czeslaw de Wijs.

Door Marjolein Kommer live geïllustreerde lezing van Panamarenko en de konijntjes, een toneeltekst van Ditte Pelgrom. Acteurs: Ellik Bargai, Carola Bärtschiger, Bo Tarenskeen, Maureen Teeuwen, Daphne de Winkel.

Aanvang | 20u05
Entree | 8,- euro, 6,- euro met korting
Voertaal | Nederlands

Audio/video registratie rechtstreeks vanuit de grote zaal van De Balie, Amsterdam. En ik doe deel van het camerawerk.

0

Wat vind jij?

Reactie