in Alles komt goed

De Balie: Toneelschrijfdagen 2006

Vierde editie Toneelschrijfdagen Opdracht & Gevolg – Van dag tot dag.

Donderdag 11 mei 2006: toneel/de beelden

Verse Waar/Oud Repertoire: montage van nieuw en bestaand materiaal, gepresenteerd door acteurs van ‘t Barre Land: Vincent van den Berg, Margijn Bosch, Anouk Driessen, Ingejan Ligthart Schenk, Peter Kolpa, Martijn Nieuwerf, Czeslaw de Wijs.

Door Marjolein Kommer live ge√Įllustreerde lezing van Panamarenko en de konijntjes, een toneeltekst van Ditte Pelgrom. Acteurs: Ellik Bargai, Carola B√§rtschiger, Bo Tarenskeen, Maureen Teeuwen, Daphne de Winkel.

Aanvang | 20u05
Entree | 8,- euro, 6,- euro met korting
Voertaal | Nederlands

Audio/video registratie rechtstreeks vanuit de grote zaal van De Balie, Amsterdam. En ik doe deel van het camerawerk.

0

Wat vind jij?

Reactie