in Alles komt goed

de (tele)visie van Erwin Blom

View SlideShare presentation or Upload your own. (tags: blom media)

Wat ik er vooral uit haal is dat je moet beginnen met je content en dan kijken welke media daarbij het beste passen. Zowel qua inhoud maar ook wat en wie je wilt bereiken. En dat dat niet beperkt hoeft te zijn binnen 1 specifiek medium lijkt logisch. Maar dat elk medium zijn eigen wetten en regels kent waarmee gewerkt moet worden is nog vaak onderbelicht. En dan natuurlijk dat we van zenden naar communicatie moeten maar dat lijkt me overduidelijk al zou het een moeilijke dobber worden.
En dan nog de versnippering van je publiek…. is het niet een onmogelijke taak om je ze te bereiken en te boeien in deze tijd waar mensen overstelpt worden met informatie?
De antwoorden hierop liggen “out of the box”. Laten we het omarmen.

via: frankwatching

0

Wat vind jij?

Reactie