in Alles komt goed

American Red Cross en sociale media

Who says the Internet is only for young people? At age 126, the American Red Cross loves the Internet. The Red Cross was one of the first nonprofits to establish a Web site and one of the first to accept online donations. Now, the Red Cross is becoming a leader in adopting social media. redcross.org

Dat is wat ze zelf zeggen. en waarschijnlijk ook echt gaan doen. Is heel goed om hun text te lezen. Nog een snippit:

We’re learning about the new tools, introducing them into our work, and going through a period of adjustment that will hopefully segue into an ever-evolving, long-term relationship with them and, in turn, with you. We’re hoping to stay in tune with you by meeting you where you’re already spending your time online. We want to join your conversation.

Wat zou het goed zijn als andere (non profit/idieele) organisaties er precies zo instonden en er ook voor uit durfden te komen. Vertrouwen erin kunnen hebben en zeggen. Wij kunnen het!

Het grappige is dat ze wel weer en twitter startup een brief hebben gestuurd in niet on te verstaane taal over hun logo en dat ze dat niet mogen doen. Lees er meer over op thenextweb.org

0

Wat vind jij?

Reactie