in Alles komt goed

President Obama

Ik ben de avond op gebleven ik wou de historische nacht niet missen. De hele tijd internet afgezapt. NOS, CNN, BBC, Twitter, The daily show. Om 5.01 nederlandse tijd was de kogel door de kerk. Obama wordt de nieuwe president van Amerika. Ik heb het letterlijk niet durven dromen. Toen Mc Cain een prachtige verliezers speech gaf kwam het pas echt binnen en om dan om 6 uur de presidentiële speech van Barack Obama live gezien op het Ustream kanaal van Obama. Vochtige ogen en een brok in mijn keel. Vandaag is een dag om niet te vergeten en een persoonlijke feestdag voor mij.

Obama heeft 1300 youtube filmpjes staan op zijn kanaal die miljoenen keren bekeken zijn. Dit is een hele mooie, die gemaakt is vanuit een persoonlijke behoefte niet door de campagne zelf. Dat geeft voor mij aan hoe Barack Obama met zijn boodschap de mensen raakt en de boodschap van de mensen zelf maakt.
Yes we can.

0

Wat vind jij?

Reactie