in Alles komt goed

home is where the heart is


Een prachtige film waar we weer even op ons hart wordt gedrukt hoe we met ons thuis omgaan en hoe ons huis er op dit ogenblik uit ziet. We zijn al honderden jaren bezig met exploratie and exploitatie van zowel de mens, de dieren als de aarde zelf. Deze mindset is onhoudbaar als we als mensheid onze bevoorrechte positie willen behouden en verder uitbouwen. In plaats van het huis uit te leven moeten we juist aandacht geven en tijd nemen om het te koesteren voor de toekomst. Ik hou mijn hart vast en hoop dat de mensheid (en dan vooral de het welvarende deel) in staat is de omschakeling op tijd te maken. Actief deelnemen? goodplanet.org

Update: film kan gewoon via het youtube kanaal wel worden bekeken:

0

Wat vind jij?

Reactie

  1. “This video is not available in your country due to copyright restrictions”. Darn. Het onderstreept volgens mij jouw punt, Erik. Sommige dingen zijn kennelijk belangrijker dan onze planeet.

  2. he wat jammer. Ze hebben de status veranderd. Wellicht een copyright issue omdat ze beelden gebruikt hebben van zo’n beetje elk tv station op deze aarde.