in Alles komt goed

Hiep hiep hoera internet is 40 jaar!

De dag dat ze begonnen met het testen van The Advanced Research Projects Agency Network ARPANET te testen.

arpanet-deployent-team

In de jaren 60 van de vorige eeuw waren er mensen die het huidige intenet en verder reeds in het hoofd hadden zitten. Waar zijn de revolutionairen van deze tijd die werken aan de technologie van 2050? Ik wil zo graag meelezen….

40 jaar is een hele leeftijd. In het tweede deel van de post een kleine slideshow van spruit tot puber, want internet is nog niet volwassen, nog lang niet. Maar ze is al zo gegroeid en mooi geworden. Wat een belofte voor de toekomst.

0

Wat vind jij?

Reactie

  1. Mooi filmpje, Erik. Een lange, saaie weg van standaardisering en dan boem. Leuk om online eens te zien vanuit het hoogste vogelperspectief. Ik ben het met je eens. Dat belooft wat voor de toekomst.

    BTW Volgens mij staat er een tijdreiziger op die foto. Helemaal links, die bohemien met het vlinderstrikje. Guy de Maupassant. Als ie op twitter zit dan kun je hem vragen of je mag meelezen.