in Alles komt goed

this is what 350 ppm looks like

Deze video is gemaakt tijdens de Bill McKibben‘s global awareness-building exercise vorige week voor de “international day of climate action” van 24 oktober 2009.

Waar komt het getal 350 vandaan?
Dat is het getal wat wetenschappers hebben berekend als de uiterste grens van CO2 deeltjes in de lucht om niet te maken te krijgen met een snel veranderend klimaat. Op dit ogenblik zitten we boven deze uiterste grens en spelen we letterlijk met het natuurlijke evenwicht / bioritme van de aarde. Wat bijvoorbeeld kan resulteren in het versnellen van de komst van een nieuwe ijstijd.  Lees meer over 350ppm op 350.org.

Kijk op truthout.org om te weten wat er allemaal voor gedachten achter een stripvideo kan zitten.

(via @lisarein)

0

Wat vind jij?

Reactie