in Alles komt goed

Het toekomstige internet: Service Web 3.0

Weer een mooie video die aangeeft wat er op dit op ogenblik gebeurt op het net en wat er in de nabije toekomst staat te gebeuren. Dit is geen science fiction dit is wat er gaat gebeuren. Ook wordt er aangegeven dat er nog wel een boel moet veranderen om het goed te laten werken. Maar dat gaat gebeuren.

Zo kom je onderwerpen tegen als:

  • semantic web / technologies
  • the internet of things
  • user generated content
  • everybody en everything wil be connected, always
  • the internet of services
  • the digital revolution is upon us
  • collaboration en co-creation

En dat allemaal geanimeerd met aansprekende voorbeelden van nu en dat binnen slechts een krappe 6 minuten “time well spent”.
En aan het eind wordt je dan ook opgeroepen en deel van te zijn.

With over a billion users, today’s Internet is arguably the most successful human artifact ever created. The Future Internet, an initiative driven by the European Union, has become a prime research focus of STI International and the Service Web 3.0 project. In order to explain, promote, and attract new contributors, we created a video to be viewed by stakeholders, who may be non-experts, in a new generation Internet. The video outlines the basic themes of the European Union’s Future Internet initiative. These include: an Internet of Services, where services are ubiquitous; an Internet of Things where in principle every physical object becomes an online addressable resource; a Mobile Internet where 24/7 seamless connectivity over multiple devices is the norm; and the need for semantics in order to meet the challenges presented by the dramatic increase in the scale of content and users.

Let us know your opinion – Fill in the Service Web 3.0 survey: http://www.serviceweb30.eu/survey
Supported by STI International: http://www.sti2.org

(via Olaf Molenaar)

0

Wat vind jij?

Reactie