in Alles komt goed

we transfer – verstuur e-mail met bestanden tot 2GB

En dat is precies wat wetransfer.com doet. Ze geven je de mogelijkheid om in één simpele beweging bestanden van maximaal 2GB te uploaden en dit kenbaar te maken via mail naar maximaal 20 mensen per keer, die het vervolgens eenvoudig kunnen downloaden.

Waarom nog een service terwijl er al talloze services zijn zoals bijvoorbeeld you send it? Omdat gratis nog steeds zijn limiet kende en dat heeft wetransfer weer behoorlijk opgerekt. Goede zaak.

Hoe financieren ze deze service?

Door de pagina grote esthetische achtergrond foto die zijn commerciële eieren ook al op nalden.net legt.
Het is dan ook ontwikkeld door Nalden die daarmee een eigen probleem oplost en tevens zijn advertentiebereik en dus zijn waarde voor zijn sponsoren vergroot.

0

Wat vind jij?

Reactie

 1. Ik heb een file gekregen via jullie ,maar ik kan hem niet downloaden halverwege stopt het en dan krijg ik een gecodeerd stuk dat ik niet in isilo kan krijgen wie kan mij helpen ik heb een TomTec. Tablet 10”OS2,2 android ik geef even de files
  WTPub-NL-DX-2010-pdb
  WTPub-NL-Full-2010pdb
  Aub help mij
  Awtguz1@gmail.com

 2. Ik kan mij gekregen fikles niet downloaden
  Wie kan mij helpen ik heb een tomtec 10”android tablet OS2,2
  Ik ben al 2 weken bezig om de files te downloaden maar of ik krijg. Een gedeelte gecodeerd of helemaal niet en het wordt afgebroken