in Alles komt goed

Brightkite

Een mobiele service die je in staat stelt je locatie te delen, tips te delen over de locatie met vrienden of mensen die daar ook komen. Na jaren gebruik gemaakt te hebben van Plazes deze service uitgeprobeerd.

Waarom?
Wat al een tijdje niet zo blij met Plazes. Waren erg traag met het updaten van de service en gaven geen mogelijkheid je ontdekkingen / plakken te delen met mensen die niet van de Plazes service gebruik maakten. Ook was het gebruik op de mobiel best een hele toer.

Wat gaf Brightkite the edge?
Brightkite gaf mij de mogelijkheid te delen met Twitter wat de relevantie om een service als deze te gebruiken enorm deed stijgen. Ik kon eigenlijk gewoon tweeten maar nu gekoppeld aan een locatie. Zowel in text als in beeld. Helemaal te gek.
Jammer genoeg heb ik wel veel bugs mogen meemaken in de mobiele applicatie op de Iphone en zijn mijn Twitter vrienden voor het grootste gedeelte niet meer actief bij Brightkite, wat voor mij de relevantie weer doet dalen.
Op dit ogenblik vind ik het de beste service die er is.

0

Wat vind jij?

Reactie