in Alles komt goed

Gowalla

gowalla

Gowalla is een lokatie service die je net als Brightkite de mogelijkheid geeft informatie te vinden en te geven over de plek waar je je bevind en dit weer te delen met je vrienden op verschillende sociale netwerken. Ik zie het steeds meer gebruikt worden en over geschreven worden. Net als Foursquare heeft het een spel element in zich en gaat het dan ook de directe concurentie aan. Beide kwamen in maart 2009 ten tonele en Gowalla lijkt steeds meer tractie te krijgen. De race gaat voornamelijk om wie het snelst zich verspreid over de aarde en zijn data het meest op orde heeft en dus het relevantst is voor de gebruiker.
Nu zit Foursquare op 140.000 gebruikers en Gowalla op 50.000. Is natuurlijk nog niks. Kijken wie de meeste kritische massa ontwikkeld.

0

Wat vind jij?

Reactie