in Alles komt goed

Songbird

Songbird is een open source applicatie / browser die al een tijdje meegaat. En nu wel heel erg mooi is geworden. Niet alleen qua vorm maar ook qua functionaliteiten. Ik ben zelf een mac gebruiker en als logische player gebruikte ik altijd itunes. Maar itunes is in de loop der jaren heel succesvol volgepropt met allemaal andere dingen zoals een muziek winkel, een applicatie winkel, mogelijkheden om je telefoon/ipod te syncen, podcast te luisteren, ect ect. klinkt fantastisch maar daardoor heb ik het gevoel dat itunes wat minder tijd kan besteden om de muziek kant verder door te ontwikkelen.

Songbird stapt in dit gat en heeft een muziek browser ontwikkeld die  naast de Songbird applicatie ook andere online muziek services en websites draaien. En dat volledig open source! En als extra, maar voor mij zeer belangrijke feature, heeft het geen problemen met muziek op een externe Harde Schijf staat die via wifi beschikbaar is. Daarnaast synchroniseert Songbird alles met itunes dus syncen met een mobiele muziekdrager is ook geen probleem. Ik ben om.

0

Wat vind jij?

Reactie