in Alles komt goed

De 1%CLUB

Sinds februari versterk ik het team van de 1%CLUB. Ik leer veel en de mensen zijn buitengewoon betrokken, aardig, lief en goed in hun vak. Heerlijk om in zo’n hecht team mijn steentje bij te dragen.

De 1%CLUB is een online marktplaats voor ontwikkelingsprojecten waar je 1% direct kunt inzetten voor een project van je eigen keuze.

De 1%CLUB gaat over macht en onmacht. We leven in een wereld waar de economische middelen zeer ongelijk verdeeld zijn. Allemaal afzonderlijk kunnen we er in ieder geval voor zorgen dat een deel van onze middelen daar terecht komen waarvan jij vindt dat ze het nuttigst zijn!

Anna Chojnacka

Via de website kun je zelf kiezen welke projecten je wilt steunen, je weet dus precies waar jouw 1% heengaat. De website combineert Web 2.0 elementen met de opkomst van mensen en organisaties die een actieve bijdrage willen leveren aan ontwikkelingssamenwerking en is op die manier eigenlijk een vorm van Internationale Samenwerking 2.0

Bart Lacroix.

Wat is er zoals gebeurd in de afgelopen maanden?

Er is een 1%EVENT in Nairobi , Kenia geweest. De internationale website is gelanceerd. Onepercentblog.com zag het levenslicht waar we graag onze passie en belevenissen met jullie delen. Nu zijn we op weg naar het volgende 1%EVENT in Amsterdam en blijven we zijn hard aan het werk om de community en de projecten zo goed mogelijk te faciliteren.
Een geweldige uitdaging waar nog veel van in de kinderschoenen staat en er zoveel te winnen valt voor alle betrokkenen.

Doe mee!

Wordt ook 1%LID en steun de mooie projecten en help de 8 millenium doelen te realiseren. Dit kan met geld maar ook door je kennis en tijd met ons te delen. Alles is van harte welkom. Meer weten, neem gerust contact met me op.

0

Wat vind jij?

Reactie