in Alles komt goed

Concept feedback

Concept feedback is een erg mooie manier van crowdsourcing om je bestaande of nieuwe website te laten bekijken door een groep van professionals / experts zowel op het gebied van design, gebruiksvriendelijkheid en strategie. Een community van meer dan 7000 mensen die je graag willen helpen het beter te maken dan het is.

Vroeger was het erg moeilijk en duur om goede feedback te krijgen of je was al gauw aangewezen op de kleine kring vrienden. Nu zijn er gelukkig sociale netwerken zoals twitter, waardoor je een grotere groep mensen om een mening kan vragen.

Maar wil je het echt goed doen zul je een stapje hoger moeten gaan. Concept feedback is zo’n stap waar je waardevolle feedback kunt verzamelen zonder veel geld te moeten betalen of moeite te hoeven doen.

0

Wat vind jij?

Reactie