in Alles komt goed, IJkpunten

Total Active Media

Vanaf vandaag mag ik mijn kennis en expertise inzetten als conversation manager bij Total Active Media. Een nieuwe functie binnen het bedrijf. Gestoeld op het boek van Steven Van Belleghem The Conversation Manager en is bedoeld om de (toekomstige) klanten van TAM te voorzien van de juiste ondersteuning en strategisch advies om hun sociale media activiteiten zelfstandig succesvol op te kunnen bouwen.

Helemaal in stijl met de functie heb ik deze baan ook niet gekregen door een klassieke sollicitatie maar door sociale media. Martijn Arts (directeur van TAM) deed meer dan een jaar geleden via twitter een oriënterende oproep voor een andere sociale media functie waar ik zeer enthousiast op reageerde.

Martijn heeft me daarna uitgenodigd op kantoor waar we heerlijk gesproken hebben over sociale media, entrepeneurship en ontwikkelingssamenwerking. Sindsdien hebben we elkaar regelmatig online gesproken en ontmoet en toen deze functie beschikbaar kwam heeft Martijn me gevraagd of ik interresse had. Natuurlijk was ik gelijk weer enthousiast.

Dank je wel Martijn voor het vertrouwen in mij om deze functie vorm te geven. We gaan er iets moois van maken!

0

Wat vind jij?

Reactie