in Alles komt goed

Lelijk SEO toolkit lijstje

Een mooi artikel op SEOmoz met allemaal lelijke Search Engine Optimalisatie tools die je MOET gebruiken als je als SEO professional je data wilt verzamelen. En als je het niet bent en je een SEO professional in de arm neemt vraag ‘m naar zijn toolkit en methodiek. Er gaat een wereld voor je open.

Waarom SEO?
Gevonden worden in een wereld die overstroomt met digitale data wordt de rol van SEO steeds belangrijker. Dus wil je gevonden wilt worden en dat de relevantie voor de vinder ook optimaal is dan kun je er niet zonder.

Wat staat er in de lijst?

En via de reacties zijn er nog veel meer te vinden zoals

Natuurlijk zijn er nog veel meer die niet lelijk zijn en goed. Maar uit de reacties blijkt ook dat een ouderwets exelsheet die data binnenhaalt en in een overzichtelijk tabelletje gooit nog steeds geweldig werkt.

0

Wat vind jij?

Reactie