in Alles komt goed

WOW! #mijnmoment op punkmedia

#mijnmoment is een jaarlijkse serie (vanaf 2003) op punkmedia.nl waarin Henk-Jan Winkeldermaat zijn netwerk, bekenden, zijn top van lieve mensen, vraagt om een mooi verhaal te schrijven over wat hun belangrijkste moment was van dat afgelopen jaar.

En er wordt massaal aan gehoor gegeven. Dit jaar zijn meer dan 100 persoonlijke verhalen die in een tijdbestek van een paar dagen gepubliceerd worden. Het is onmogelijk om ze allemaal te lezen maar dat zou je moeten doen. Naast dat de persoonlijke verhalen zeer bijzonder zijn is ook juist de verzameling een geweldig tijdsmoment en een prachtige weerspiegeling van het leven. Pijn, geluk, verlies, geboorte, inspiratie, wanhoop, strijd, liefde (spirituele) zoektochten, het vinden. Alles is er, in al zijn intensiteit.

Ik mag vandaag appelflappen maken en pannenkoeken en stoofpeerkoekjes bakken. Zien hoe mijn jongens deze vol overgave opeten, hoe ze genieten van hun uit elkaar spattend vuurwerk, mag ik mijn ouders met de jaarwisseling knuffelen en bedanken voor het leven en mijn lief omarmen. Een dag vol momenten om te koesteren.

0

Wat vind jij?

Reactie