in Alles komt goed, IJkpunten

Nieuwsbericht EEN: Rio +20

Twintig jaar na dato is het weer tijd voor alle wereldleiders om bij elkaar te komen voor een betere wereld. Keuzes te maken voor een duurzame toekomst voor de wereld maatschappij. In de aanloop hier naar toe zijn vele (top) ambtenaren en experts in gesprek gegaan om het een en ander voor te bereiden. Maar het heeft weinig opgeleverd. De kans is groot dat de resultaten van 20 jaar geleden niet gehaald worden terwijl het water ons veel meer aan de lippen staat.

Om toch zoveel mogelijk de mensen er van te doordringen van de belangrijkheid van deze top hebben we bij EEN weer een nieuwsbrief verzonden. Waar we de mensen vooral de context, de geschiedenis en de noodzaak van de top willen meegeven. Losjes gebaseerd op een tijdslijn. En natuurlijk voorzien van de legendarische speech van Severn Cullis-Suzuki. Bekijk ‘m om de EEN site.

0

Wat vind jij?

Reactie