in Alles komt goed

Ik wil een hondje

Twee zusjes wilden een hondje nadat hun eerdere hond was overleden. De ouders hadden er niet zo’n trek in maar papa kwam op het idee om een uitdaging te stellen dat ze een miljoen likes moesten krijgen. Hij dacht waarschijnlijk dat het toch niet zou lukken.

De meiden richten een facebook pagina op en stuurden de foto de wereld in. Binnen 7 uur hadden ze 1 miljoen likes. We zijn nu iets meer dan een dag verder en ze zitten al op 4 miljoen. En dat gaat nog veel meer worden. Een fantastisch ervaring voor de meiden en voor de ouders. Dat sociale aspect van de mens is sterk spul.

Update: Lees ook wat hun papa er over te zeggen heeft op The Atlantic. Benieuwd of hij de aankondiging om uit te zoeken waarom juist deze actie zo snel viraal ging ook werkelijk gaat uitdiepen. Ben ik super nieuwsgierig.

0

Wat vind jij?

Reactie