in Alles komt goed

Schaatsen!

Afgelopen jaar had ik al heerlijk geproefd en toen dat ophield was ik nog bij lange na niet verzadigd. Toen het dit jaar weer begon te vriezen waren bij mij de kriebels weer helemaal terug. Mijn moment was gister op de Gouwzee.

Ik heb er in mijn enthousiasme 24 kilometer van gemaakt. Van Monnickendam tot het puntje bij Marken en terug en velen met mij. Mijn lijf was is het er niet mee eens maar het was gewoon onweerstaanbaar.

Vandaag was ik op Texel bij mij liefje en omdat de dooi die middag al zou gaan invallen dus was het nu of nooit. Op de brommer op weg naar de Horsmeertjes sneeuwde het al en de rest van de tijd werd dat alleen maar meer, net als de wind. Was echt bikkelen maar ook weer geweldig.

Nog steeds veel schaatskriebels over voor volgend jaar.

0

Wat vind jij?

Reactie