in Alles komt goed

Natuur in Nederland zoals je het nog nooit gezien hebt

Ik heb jaren voor Natuurmonumenten gewerkt en genoten van de natuur die we voor Nederland mochten beheren. En als je nu de facebook pagina van NM of andere natuurorganisaties volgt zie je daar elke dag weer het bewijs van.

Maar het blijft een continue strijd tussen mens en natuur. We zijn tenslotte een dicht bevolkt landje en hebben steeds meer infrastructuur en woon- en werk ruimte nodig. De film De Nieuwe Wildernis laat ons de Oostvaardersplassen zien zoals we dat nog nooit gezien hebben.

Ben ondersteboven van de trailer. Dat wordt genieten in september. Mocht je nou geen zin hebben om het in de bioscoop te zien, wees gerust. Komt ook op tv en zal regelmatig besproken worden binnen DWDD en vroege vogels.

0

Wat vind jij?

Reactie