in Alles komt goed

Blok je eigen smartphone in elkaar en je hoeft nooit meer een nieuwe

Ondanks dat we tegenwoordig de software van onze telefoons kunnen aanpassen is het omhulsel nou niet bepaald flexibel. En naar een tijdje zit ie vol met krassen of erger en wordt ie ook al weer trager en gaat de batterij veel te snel leeg. Daar heeft Dave Hakkens wat op gevonden. Phonebloks: De telefoon is helemaal uit stukken opgedeeld en je kan je eigen samenstellen. Wil je een betere camera. Blok ‘m erin. Nieuwe processor, geen probleem. Wat mij nog het meeste aanspreekt is dat de open platform en open source gedachte en dat niet één bedrijf de telefoon maakt maar alle bedrijven samen maken onderdelen die de consument zelf kan samenstellen en/of upgraden.

Blijkbaar raakt het een snaar want de video is al meer dan 3 miljoen keer bekeken :)

0

Wat vind jij?

Reactie