in Alles komt goed

Peerby vraagt het je buren

We hebben allemaal spullen die we niet of nauwelijks gebruiken. Zo blijkt bijvoorbeeld dat de gemiddelde boor maar 8 minuten te wordt gebruikt. Dat is hartstikke zonde, waarom niet delen met je buren die ‘t goed kunnen gebruiken?

Ik heb me een paar weken geleden aangemeld bij Peerby die dit op een makkelijke manier mogelijk maakt. En ik ben fan! Ik was op zoek naar een stevige zaag om meubels te maken. Je stelt je vraag binnen Peerby en je buren krijgen de vraag naar hun toegemaild en kunnen reageren in een chat of makkelijk aangeven dat ze het niet hebben.
Overspoeld met goede aanbiedingen (wat al een feestje op zich is) heb ik nu een timmerman om me te helpen en een sociale werkplaats waar het werk gaat gebeuren. En dat allemaal door mijn buren. En nu snel al mijn niet gebruikte spullen aanbieden zodat ik mijn buren weer blij kan maken.

0

Wat vind jij?

Reactie