in Alles komt goed

Altijd willen weten wat en hoeveel je eet?

We denken te weten wat we elke dag in ons stoppen, maar onderzoek wijst uit dat we onszelf structureel voor de gek houden en denken dat het minder (erg) is dan het werkelijk is.

Zo’n twee maanden geleden ben ik Foodzy gaan gebruiken. Niet specifiek om af te vallen maar om het gewoon te weten waar de overtollige kilo’s vandaan komen.

Het is een service die je de mogelijkheid geeft alles wat je eet in te voeren. En je zo onomwonden verteld wat je zoals aan calorieën naar binnen werkt maar ook wat je favoriete voedsel is. Bij mij blijkt dat (naast water) Tony’s Chocolonely te zijn. Wist het wel maar dat het zo’n groot deel van mijn eten was… schokkend. En omdat ik dat nu weet laat ik me toch wat minder verleiden dan anders.

0

Wat vind jij?

Reactie