in Alles komt goed

Je wel eens afgevraagd wat mensen met dyslexie zien?

sam_dyslexie3

Sam Barclay, zelf een dyslect(icus), heeft net zijn studie afgerond. En ondanks dat hij veel hulp had, ervoer hij ook hoe moeilijk het was voor mensen om werkelijk te begrijpen wat dyslexie betekent voor de dyslect. Daarom heeft hij dit mooie design boek gemaakt die hij nu via kickstarter wil financieren.

sam_dyslexie2

Als vader van twee zwaar dyslectische kinderen vind ik het een geweldig initiatief. Heb dan ook al een pledge gedaan. Geen dyslect is hetzelfde en elk boek dat deze verborgen woordenwereld zichtbaarder kan maken juich ik zeer toe. En als liefhebber van design was dit natuurlijk een no-brainer :).

sam_dyslexie1

Steun Sam Barclay ook en doe een pledge zodat zijn boek dyslexie begrijpelijker maakt, want ondanks de grote vooruitgang in hulpmiddelen is dat nog hard nodig voor de 100.000den kinderen en volwassenen in Nederland alleen.

0

Wat vind jij?

Reactie