in Alles komt goed

De oplossing van Vivienne om kinder slavernij de wereld uit te helpen: limonade

Vivienne hall

Toen Vivienne 9 was zag ze een foto van 2 kinderen die grote stenen aan het sjouwen waren. Haar eerste contact met slavernij. Ze vond het verschrikkelijk en wilde er wat aan doen. Hoe pak je dat dan aan als 9 jarige?

Je gaat limonade verkopen! En niet 1 dag maar het hele jaar, weer of geen weer. Vivienne en familie twitterde hier fanatiek over en dit werd opgepikt door menig tv show in Amerika. Na 173 dagen had ze al 100.000 dollar bij elkaar en in juli van dit jaar was het al een miljoen.
Nu is het een limonade bedrijfje geworden die in een deel van Amerika in de winkels te koop is. En dat allemaal door een meisje van 9 met een missie om slavernij de wereld uit te helpen.

0

Wat vind jij?

Reactie