in Alles komt goed, IJkpunten

GOED = LIVE

Na enkele maanden broeden en ontwikkelen is de site waar we graag het goede vieren klaar. Nou ja klaar. Het werkt. Onze ambitie en de daarbij technische hulpmiddelen zijn nog vele male groter maar dat mag de pret niet drukken.
Vanaf vandaag gaan we al het goed delen met 1 post tegelijkertijd. We hopen dat het je inspireert.

Wat willen we met goed is bereiken?

Het is een idee dat ik al een jaar geleden met Henk-Jan Winkeldermaat had bedacht omdat we allebei vinden dat er een ernstig tekort aan aandacht is voor dat wat goed gaat. Geinspireerd door succesvolle websites als Good en Upworthy heb ik samen met EEN de stoute schoenen aangetrokken en zijn we gaan kijken hoe we dat konden realiseren. Om zo Nederland een stoot extra energie, inspiratie, hoop en ontroering mee te geven en te laten voelen hoeveel goeds er is. We hebben het nodig en je verdient het!

Hoe?

Door samen zoveel mogelijk goeds te verzamelen en weer te verspreiden. Het te koesteren en voelbaar te maken. Niet door uitgebreide analytische artikelen maar juist lekker kort de essentie grijpen. Persoonlijk, enthousiast, speels, uitgesproken, prikkelend, eerlijk, puur en recht uit het hart. Met een vleugje idealisme en een overdosis menselijkheid.

Ga eens kijken!

En laat me ajb weten wat je er van vind. Het is werk in uitvoering. We willen juist samen met iedereen gaan definiëren wat goed.is eigenlijk is. Met deze eerste stap doen wij een schot voor de boeg.

0

Wat vind jij?

Reactie