in Alles komt goed

Hoe 40 vierkante meter heel groot kan zijn

Graham Hill is een beetje een freak. Hij is 2 jaar bezig geweest om zijn appartement van 40m2 in New York om te bouwen naar een huis waar elke ruimte een dubbele of 3 dubbele functie heeft. Maar het houd daar niet op, hij heeft alles wat hij nodig heeft gekozen op het criteria dat het nauwelijks ruimte of energie mag gebruiken. Dit doet hij met zijn bestek (spork), zijn wasmachine, zijn kookplaaten, zijn eettafel, enz. Er is geen vierkante cm onbenut of niet over nagedacht. Zelf zijn kleren heeft hij gestandariseerd zodat hij het super efficient kan wassen :)

Het is een video van 20 minuten, en hij bleef me verbazen met zijn vindingen. Ikea tot de macht tien.

Hij is niet de enige, als je een beetje ook internet zoekt vind je vele vormen van dit principe. Het begint ook echt een way of life te worden. Ruimte wordt steeds duurder en dus zal deze vorm van wonen zeker zijn functie krijgen.

0

Wat vind jij?

Reactie