in Alles komt goed

Luxe en duurzaamheid gaan goed samen in deze Villa

Een strak staaltje wonen met rondom uitzicht.

En ook nog duurzaam. Deze riante villa in Zeeland is energie neutraal met onder andere een eigen windmolen, zijn de glazen wanden zo ontworpen dat er goed gebruik wordt gemaakt van de energie van de zon, zonnepanelen op dak, warmteopslag in de bodem. Ook is er sterk ingezet op lokaal recyclen, gebruik van biomassa en het water wordt ter plekke gezuiverd. Helemaal in de stijl van Autarkie. Onafhankelijk en zelfvoorzienend. Om de woning heen zijn er ruim 70.000 bomen gepland waarmee het direct bijdraagt aan het herstel van de ecologische hoofdstructuur en straks ook gaat bijdragen aan de energiehuishouding.

Villa-Kogelhof_interieur-01_Architectenbureau-Paul-de-Ruiter

De architect Paul de Ruiter heeft met dit gebouw dan ook net de ARC 2013 gewonnen.

0

Wat vind jij?

Reactie