in Alles komt goed

Point & shoot en je weet binnen een paar seconden wat je eet, ademt en drinkt

TellSpec-food

Isabel Hoffmann heeft naar aanleiding van de ziekte van haar dochter samen met Stephen Watson een nieuwe spectrometer ontwikkeld. Niet nieuw maar deze kun je overal mee naar toe nemen, is kleiner dan je telefoon en geeft meer onzichtbare informatie over je omgeving, je eten en drinken dan je ooit voor mogelijk zou houden.

Een uitkomst voor mensen met overgevoeligheden voor verschillende stoffen en chronische ziektes. Maar zeker ook voor mij want ik wil het allemaal weten kan me niet gek en uitgebreid genoeg. De toepassingen zijn legio en zullen de wereld zeker een beetje beter en gezonder maken.

tellspec_truffle

Ze hebben net een crowdfunding project succesvol afgerond en het wordt nu geproduceerd. Goedkoop is het apparaatje nog niet maar ze hopen dat het door massaproductie snel zo goedkoop wordt dat iedereen het kan aanschaffen en je dus werkelijk weet wat je eet.

0

Wat vind jij?

Reactie