in Alles komt goed

Google Glass gaat je helpen niet in slaap te vallen achter het stuur

drivesafe-glass2

We horen veel over Google Glass ondanks dat maar 13 mensen ‘m hebben in Nederland. Maar in 2014 gaat dat veranderen en wordt ie voor iedereen beschikbaar. Gaan we dan allemaal aan de Glass of niet?

De mensen die ‘m dragen (heb er een paar gesproken) vinden het helemaal geweldig en zien een grote toekomst. De mensen die iemand met een GG tegenkomen op straat vinden het vooral raar en hebben zo hun bedenkingen over de privacy. En daar hebben ze ook best wel een beetje gelijk in.

drivesafe-glass-660

Maar nu is er de toepassing DriveSafe die de Google Glass in één klap erg nuttig maakt. Het zorgt ervoor dat je niet in slaap valt aan het stuur. Het kan met de accelerometer registreren of je hoofd rare bewegingen maakt. Als je dat doet krijg je een alarm te horen. Doe je dit een beetje teveel zal het je de route geven naar de dichtstbijzijnde rustplaats.

Zo zullen er steeds meer toepassingen worden bedacht en wordt het straks stiekem een onmisbaar deel van ons leven :)

0

Wat vind jij?

Reactie