in Alles komt goed

Nederland gaat op 21 en 22 maart massaal klussen klaren!

NLdoet

Het Oranje Fonds gaat weer, net als voorgaande jaren, de grootste vrijwilligersactie van Nederland organiseren. En jij bent van harte uitgenodigd om samen met meer dan 200.000 Nederlanders mee te helpen de klussen te klaren. Hoe en waar? Check de website van NLdoet.

0

Wat vind jij?

Reactie

  1. Ik zie straten in mijn buurt die door hardwerkende stratenmakers mooi worden gemaakt of opnieuw gelegd, zullen we de stratenmaker eren door geen rommel, kaugum, of andere rotzooi meer op straat te gooien, maar gewoon in de prullenbakken of neem het mee naar huis en gooi het thuis weg was vroeger heel gewoon, laten we elkaar eren in elkanders werk, of gewoon iets voor iemand doen omdat die ander dat nodig heeft, laten we weer eens wat tijd aan elkaar besteden, elkaar ZIEN in wat we doen, en Wie we zijn, en wat we nodig hebben van elkaar, een beetje liefde en erkenning voor die ander, het kan geen kwaad.