in Alles komt goed

Het is lente!

140311_lente

Tijd om de bloemetjes buiten te zetten en van top tot teen te genieten.
Wat suggesties op een rijtje

 1. Onze warme bol… energie
 2. Volg de vogels… verwonder
 3. Beleef met extra’s… luister
 4. Omring je met de lente… ruik
 5. Mmm… proef
 6. Bescherming voor de zon… voel
 7. Korte mouwen… yes!
 8. Mis geen minuut… check
 9. Laat je tenen weer buiten… wiebel
 10. Ontkiemend voetwerk… ga
 11. De mooiste kringloop die er is… groei
 12. Lichaam en ziel verwennen… geniet
 13. Als het een keertje regent… ervaar
 14. Een nieuw begin… verander
 15. Handen uit de mouwen… doen
 16. Deel ‘t geluk… geef

Heb jij nog tips? Schrijf ze in de reacties.

0

Wat vind jij?

Reactie

 1. Klopt allemaal, maar….! Alleen als er voldoende te eten is. Zo niet, dan komt de deurwaarder namens de rechter en zet u met kinderen en al het huis uit. 730.000 gezinnen hebben nu al vier maarden achterstand met de huur van hun woning en evenzo veel als bij het betalen van o.a. de zorgpremie. Die miljoenen mensen maak je helaas niet blij met filosofische bespiegelingen. Maar er is hoop. Zorg dat die 50.9 miljard gestolen spaargeld terugkomt dat bewijsbaar met boekhoudfraude is gejat van u en mij. Alleen maar opeisen, dan komt de rest vanzelf. Kijk daarvoor op http://www.sdnl.nl/kamervragen-spaarfonds-aow.htm

  • Hallo Rob, Ik zou het heel jammer vinden als de mensen die dit overkomt niet blij zouden kunnen worden van de tips die we hier noemen. Er zit ook een link bij naar gratis spullen bijvoorbeeld. En de site staat vol met inspirerende menselijke verhalen die niets met geld te maken hebben en juist dergelijke ongelijkheid oplossen.

   Er zijn veel dingen die niet goed gaan maar daarentegen gaat er veel meer wel goed. Dat is wat we meer zouden moeten vieren. Van wantrouwen naar vertrouwen. Van wanhoop naar hoop. Van ongeloof naar geloof. Zodat we de problemen die er zijn voortvarender en met meer lef aanpakken.

   ps. Sorry dat het even duurde voordat ik je reactie zichtbaar was. Had zich verstopt in de spam folder :)