in Alles komt goed

Jongens massaal in een rok naar school voor gelijkheid tussen mannen en vrouwen


In Nantes zijn op 16 mei honderden leerlingen in rok naar school gegaan, ook de jongens. Een prachtig statement tegen seksisme en voor gelijkheid tussen mannen en vrouwen. Vind een kilt nog steeds de stoerste en lijkt elke combinatie aan te kunnen ;)

0

Wat vind jij?

Reactie

  1. belangrijk is dat mannen de strijd van vrouwen voor gelijkheid bevestigen. een rok is een leuke statement. in een omgeving waarin gek-doen scoort -bijvoorbeeld op school- kan verschil worden gemaakt. spannender is wanneer de man bij zijn daad risico loopt. een soort klokkenluider dus. dat zie ik nog niet gebeuren. ondertussen doen de vrouwen het zelf. alle staistieken wijzen erop dat vrouwen een automatische gelijke positie opeisen. meer WO-ers, meer HBO-ers, meer artsen. het is een kwestie van geduld voordat de wereld vrouwenpraat niet allen duldt maar ook praat. geen revolutie maar evolutie,