in Alles komt goed

Met de tanden bloot

Zaterdagnacht moest mijn verstandskies eruit omdat de pijn niet te harden was en ik bang was dat ik maandag de boel helemaal kapot zou hebben.

Wat een vreemde handeling is het toch

Heftig wrikken en dan pittig trekken aan iets dat met 4 wortels verankerd zit en regelmatig verwikkeld zit met andere vitale delen. Los dat we verdovingen steeds beter hebben gemaakt (voor het eerst pijnloos voor mij) blijft de handeling zelf nog erg ouderwets.

Op naar het nieuwe!

Ik kan niet wachten op de lasertechniek die tanden zichzelf laten herstellen mainstream wordt en we, door wat slimme modificatie, in staat zijn om ook na de beroemde wissel gewoon tanden te blijven groeien. Niet vreemd binnen het dierenrijk dus waarom niet voor ons? En gezien we steeds langer leven en onze kaak tanden nodig heeft een logische stap.

Opgelucht

Dank je wel Mondzorg Poli. De pijn is nu weg en die was niet gering. Heb er nu een vreemd gat en 3 hechtingen voor terug waar ongeveer 30 jaar lang een kies zat. Gelukkig heb ik de foto nog :)

0

Wat vind jij?

Reactie