in Alles komt goed

Solar Boat Parade: laat je inspireren en informeren over energie van de 21ste eeuw

Op zondag 14 september kleuren de grachten van Amsterdam weer groen – figuurlijk dan! De Groene Grachten organiseert weer de Amsterdam Solar Boat Parade bij de Westergasfabriek.

Een ideale kans voor techliefhebbers om hun (groene) hart op te halen of om ideeën aan de man te brengen waarvoor je nog niet eerder de stoute schoenen aantrok. Want naast de gave boten op zonne-energie is er nog veel meer. Denk aan oplossingen voor je huis, proefrijden op een Segway, Twizy, Trike, elektrische fiets of scooter. Lekker duurzaam eten. De nieuwe BMWi serie van dichtbij bekijken… Het kan allemaal!

Stel je voor hoe een stad eruit zou zien als we dit allemaal zouden doen? Diep inademen en alleen maar frisse lucht happen, de vogels weer echt horen fluiten, overal (eetbaar) groen in de stad. Alles wat ik zo geweldig vind aan de stad vervlochten met de geneugten van het buitenleven. Een vette win-win.

Heb je na zo’n dag inspiratie honger naar meer? Dat komt goed uit want de Amsterdam Solar Boat Parade is deel van de week van de energie. Met nog veel meer over duurzame energie en de impact die het al heeft, gaat krijgen en wat dat voor jou kan betekenen.

0

Wat vind jij?

Reactie