in Alles komt goed

Voor de fotofreak is het weer genieten bij Noorderlicht

Zhao Renhui

Zhao Renhui

De Fotomanifestatie Noorderlicht is weer los en deze keer onder de titel “AN OCEAN OF POSSIBILITIES”. Zestig fotografen uit verschillende landen en culturen geven hun kijk op de uitdagingen die de economische crisis aan de hedendaagse samenleving stelt. En als ik deze review en de foto’s die er bij staan mag geloven is het een creatief feestje dat een prachtig beeld geeft van de bijzondere diversiteit van de fotografen en hun onderwerp.

Laura Böök

Laura Böök

De manifestatie is tot 26 oktober te vinden in, hoe kan het ook anders, het hoge noorden des lands.
Ga je erheen of ben je er al geweest, dan hoor ik graag hoe goed jij het vond!

Loulu d’Aki

Loulu d’Aki

0

Wat vind jij?

Reactie