in Alles komt goed

Bootje varen was nog nooit zo leuk en makkelijk

We kunnen al heerlijk stille, duurzame en sociale sloepen huren. Deze zomer  kwamen er twee bootservices bij: GoBoat en Barqo. Daarmee kun je het vaarpaleis van je buren huren. Een beetje zoals Snappcar en MyWheels voor auto’s en airbnb voor woningen.

Super fijn! Want een boot wordt nog minder gebruikt dan een auto, is een relatief dure hobby en de Amsterdamse grachten (mijn leefgebied) tilt d’r van op. Met deze services heb je ineens een oneindige voorraad en grote verscheidenheid aan boten tot je beschikking. Zo kun je het gelukzalige gevoel van bootje varen op nog veel meer manieren met elkaar delen.

Kan dan ook niet wachten. Ik heb in het begin van de zomer de mooie boot van de buurman geprobeerd te huren. Maar omdat de verzekering niets dekt, was het eigenlijk onmogelijk. Terwijl we het allebei een prima idee vonden. Volgende zomer wordt het dus een bootvakantie!

Bron

0

Wat vind jij?

Reactie