in Alles komt goed, IJkpunten

10 jaar NPM en EEN

De laatste 2,5 jaar heb ik gewerkt als Online campaigner voor EEN. Een campagne buro voor ontwikkelingssamenwerking met als doel de Millenniumdoelen zichtbaar en voelbaar te maken voor de Nederlandse samenleving.

Per 1 september is EEN niet meer. In 10 jaar is er veel veranderd binnen ontwikkelingsamenwerking en de wereld in het algemeen. Het is tijd voor een ander geluid en nieuwe samenwerkingsverbanden.

Bedankt

Maar we nemen geen afscheid zonder bedankje voor al die miljoenen mensen die samen met ons zijn opgetrokken voor een betere wereld. Daarom hebben we een website gemaakt waar we laten zien wat EEN en het NPM de afgelopen 10 jaar hebben bereikt.

Monnikenwerk

Zowel het concept, de teksten en de uitvoering zijn van mijn hand. Het was een monnikenwerk. Niet alleen de research naar digitale bestanden die de tands des tijds hadden doorstaan maar ook om het verhaal goed en gedegen en behapbaar te vertellen. Ik hoop dat het gelukt is.

Een mooie ervaring

En hierbij wil ik ook graag iedereen bedanken die heeft meegewerkt aan EEN. Het was een prachtige ervaring die ik niet had willen missen. We hebben veel mensen kunnen aanraken en zo een verschil gemaakt. En ik ben er van overtuigd geraakt dat de betere wereld leeft in ons allemaal. Wellicht ontmoeten we elkaar weer tijdens nieuwe acties en initiatieven!

0

Wat vind jij?

Reactie