in Alles komt goed

Vanavond viert CoCo haar feestje

Vandaag viert Content Collective, een club van 250 contentfanaten die samen 10 online magazines uitbregen, een feestje. Dat doen we regelmatig om zo de virtuele community die we zijn nog eens te gronden in de fysieke. En dat lukt altijd aardig :)

Eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik zelf niet zo van de feestjes ben (introvert van nature) en dus meerdere momenten verstek heb laten gaan, maar deze keer me toch laten verleiden. En als extraatje heb ik goed.is stickers laten maken. Zodat we nu ook in de fysieke wereld kunnen laten zien wat we goed vinden :)

IMG_7189

Altijd spannend hoe ze van digitaal naar drukwerk transformeren, maar het zijn heerlijke stickers geworden. 200 stuks per emotie van 3×3 cm. Duurzaam gedrukt natuurlijk. Nu is het tijd om er lekker mee te spelen.

Er komt binnenkort een videotje online van het feest. Zodra die er is zal ik ‘m erbij zetten.

0

Wat vind jij?

Reactie