in Alles komt goed, IJkpunten

Goed.is makeover

Mijn kindje goed.is heeft weer een kleine nip and tug gehad als voorbereiding voor een grotere transformatie met meer technische functionaliteiten. Gebaseerd op de workforce feedback van deze zomer.

De individuele post is vooral aangepakt. Geen modal box meer die over de verzameling zweeft maar een pagina die de volledige breedte van de browser benut. De tekst is groter, alles is nu één kolom, de sociale media knoppen zijn niet meer verstopt en er is nu ook een kleine tekst over de blogger. Door deze aanpassing is de beleving op mobiel en desktop gelijk en daardoor vloeiender.

Een subtiele aanpassing is dat goed = nu in het midden staat. Uit de feedback bleek dat bijna niemand zag dat je daar woorden achter kon plaatsen en zo thema verzamelingen kan maken zoals goed = duurzaam. Ik ben nieuwsgierig of ik deze aanpassing ook in de statistieken ga terugzien :)

141123_goedpost
0

Wat vind jij?

Reactie