in Alles komt goed

Waarom kleding kopen als je ook kunt lenen?

In december gaan Evita, Karin en Maud los met de eerste Kledingbibiliotheek. Nog net op tijd voor de feestdagen, zodat jij er uniek en verrassend uit kan zien zonder dat het daarna jaren in je kast hangt.

Met een strippenkaart of een abonnement van 15 euro per maand heb je de grootste kledingkast tot je beschikking aan de Westerkade in Utrecht.

Wat kan je er vinden?

Wij mannen hebben pech, maar voor jonge vrouwen hebben modeontwerpers tweedehands kleding van Humana omgetoverd tot unieke designersitems. Daarnaast is er ook de leukste tweedehands kleding, gedoneerd door Kledingbiebfans. En als laatste hebben ze stukken van kleine duurzame en fairtrade modemerken in bruikleen.

Een goed idee komt nooit alleen

Want vanaf 4 december is er ook nog Lena dé Kledingbieb van Amsterdam op de Westerstraat.

Beide initiatieven kunnen nog een steuntje in de rug gebruiken voor een vliegende start. Kijk op de websites voor meer info.

0

Wat vind jij?

Reactie