in Alles komt goed, IJkpunten

The edge of Education

De afgelopen maand heb ik voor het eerst een event mee georganiseerd met als doel de edge of education te verkennen. Een samenwerking tussen Operation Education, Freedomlab, Emer Beamer, Thieu Besselink en Iris van den Berg.

Edge of Education was een waardevolle middag waar, naast de 4 sprekers, ook veel andere mensen aan het woord zijn geweest.

Raar om aan die andere kant te staan

Ben een groot fan en regelmatig bezoeker van events en heb van de pioniers zoals Mobile Monday aka MOMO een heleboel opgestoken. Ooit zelfs één van de eerste LeWeb‘s intergraal opgenomen en gepoogd online te zetten nog voordat youtube bestond omdat ik vond dat dit soort content door iedereen gezien moest worden.

Mijn rol lag lag bij het zorgdragen voor online. Van uitnodiging en registratie tot uiteindelijke presentatie. En nu staat alle audio en video materiaal online in makkelijk te verteren brokken.

Dus geïnteresseerd in onderwijs? Altijd nieuwsgierig naar wat er aan de randen van de horizon gebeurd? Dan is deze site zeker iets voor jou om te onderzoeken.

edge_of_education_harvest
0

Wat vind jij?

Reactie