in Alles komt goed

Vandaag ben ik ingewijd als camper @FreedomLab

En ik ben er super blij mee! De laatste maanden zat ik er al met een zekere regelmaat bij Freedomlab maar dan als “aanhang” van Claire. Zij  was daar, vanwege de bijzondere constellatie, bewust gaan werken. Maar nu mag ik mezelf ook een volwaardige camper noemen samen en straks met de rest van het Operation Education team.

Waarom?

Omdat het een unieke plek is. Zo’n 90 mensen komen daar samen, ieder vanuit zijn eigen passie en expertise, om van elkaar te leren, elkaar te helpen, samen te werken en zo te excelleren. Een lerende business gemeenschap die opereert vanuit gezamenlijke maatschappelijke waarden en graag aan de innovatieve kant van het spectrum zit, leergierig en uiterst nieuwsgierig. Een type mens waar ik graag bij vertoef en mee samen werk.

Freedomlab?

Het is opgericht door Arjan Postma en hij is zelf al meer dan 25 jaar bezig met het ontdekken wat dat samen leren / werken wel niet betekend en wat voor meerwaarde dit heeft voor de directe betrokkenen en wat het kan betekenen voor de maatschappij. Hij heeft kortgeleden verteld over het hoe, wat en waarom tijdens Edge of Education. Erg de moeite waard. Zelfs naar 25 jaar durf hij nog te verkondigen dat hij geen clou heeft waar het heen gaat :-).

150428_freedomlab_bloesem

Serendipity als een manier van leven

In de afgelopen maanden al veel boeiende mensen ontmoet die geweldige inspirerende en baanbrekende dingen aan het doen zijn. Vol vuur en overtuiging. Workshops, lezingen, events, co-creatie, toevallige ontmoetingen. Ik geniet met volle teugen en zie er naar uit om dat verder te verdiepen en te incorporeren in mijn te lopen pad.

 

0

Wat vind jij?

Reactie